Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ousmane Barro: „Cu siguranță fiecare echipă va dori să ne învingă sezonul acesta”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
06.10.2017

Unul dintre oamenii cu cel mai important aport în sezonul trecut pentru U-BT Cluj, MVP-ul finalei cu Steaua, senegalezul Ousmane Barro se află în fața unui nou sezon în alb și negru, asta după ce în sezonul 2016-2017 a devenit campion național alături de clujeni, cucerind și Cupa, respectiv SuperCupa României. 

Barro și colegii săi se vor duela în prima etapă cu BCM U Pitești, iar pivotul din Senegal a prefațat în câteva cuvinte acest meci, dar și campionatul care stă să înceapă chiar azi. 

„Este un nou sezon, avem o echipă nouă, nu am avut foarte mult timp la dispoziție pentru a ne găsi identitatea, pentru a fi o echipă omogenă. Cred că trebuie să mai treacă vreo câteva meciuri pentru a vedea ce fel de echipă suntem. Formația din Pitești este mai putrenică decât în campionatul precedent, au jucători de lot național. Cred că va fi un campionat echilibrat, multe echipe sunt la același nivel. Va fi o mare provocare pentru noi, sezonul trecut așteptările au fost mari, toată lumea aștepta să câștigăm campionatul, la fel va fi și anul acesta, va fi o mare provocare pentru noi. Cu siguranță fiecare echipă va dori să ne ne învingă”, a subliniat Ousmane Barro. 

În 39 de meciuri jucate anul trecut la nivel de LNBM, centrul Clujului a încheiat cu medii de 12.1 puncte pe meci, 7.9 recuperări, 1.4 pase decisive și 18.2 în dreptul eficienței, totul în 26:06 minute jucate. 

Confruntarea dintre U-BT Cluj și BCM U FC Argeș Pitești se joacă azi în Sala Sporturilor „Horia Demian” cu începere de la ora 18:15, fiind transmisă în directă de DigiSport 3. 

*Foto: Manases Sandor @u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!