Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ousmane Barro: „Timișoara are o echipă cu adevărat bună”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.12.2017

U-Banca Transilvania continuă seria meciurilor din această perioadă cu un duel extrem de dificil și important, la Timișoara, cu BC SCM din localitate. Partida este programată azi, 27 decembrie, începând cu ora 18:00, fiind transmisă în direct de DigiSport. 

Ousmane Barro, unul dintre pionii de bază din lotul Clujului, a oferit o declarație înaintea penultimului meci al Clujului din 2017 în care a vorbit despre meciul în sine cu Timișoara, dar și despre faptul că echipele sunt nevoite să joace și să se antreneze chiar și în zile de sărbătoare. 

„Va fi un joc dificil pentru că Timișoara are o echipă cu adevărat bună, au același obiectiv ca și noi și se luptă pentru primele locuri în campionat. Nu va fi ușor pentru noi, întrucât jucăm pe terenul lor, sunt sigur că ne va fi dificil, pentru că fiecare echipă se simte mai bine acasă, cunoaște mai bine sala. Timișoara stă bine la capitolul jucătorilor mari, au talie, sunt puternici, va trebui să ne luptăm cu ei, să avem nivelul de intensitate potrivit și atunci va fi bine. Pentru noi, nu este o problemă să jucăm în zile de sărbătoare, așa este sportul, sunt lucruri care nu depind de noi, așa este programul competițional și trebuie să ne adaptăm, să rămânem concentrați indiferent când și unde jucăm”, a încheiat Barro pentru site-ul u-bt.ro. 

Pivotul originar din Senegal va intra azi pe parchet, după ce în urmă cu o etapă a oferit cea mai solidă prestație personală din acest sezon competițional, un double-double în fața celor de la Phoenix Galați. Barro a fost imperial sub panou, terminând meciul cu 18 puncte, 12 recuperări și 23 în dreptul eficienței. 

*Foto: Manases Sandor @u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!