Stiri Cupa României Masculin

Ousmane Barro: „Trebuie să luptăm și să fim disciplinați.”

David Istrate

David Istrate
13.03.2019

În această seară, 13 martie, au loc cele patru dueluri din turul sferturilor de finală ale Cupei României. Primul meci al zilei se va disputa la Timișoara și le va pune față în față pe SCM Timișoara și CS Știința Dinamo București.

La această confruntare iau parte două dintre echipele aflate în cea mai bună formă în faza secundă a Ligii Naționale de Baschet Masculin. De aceea, chiar dacă cele două adversare se află în grupe diferite, întâlnirea se prevede a fi una foarte intensă.

Ousmane Barro, unul dintre cei mai importanți jucători ai formației bucureștene, a prefațat duelul cu SCM Timișoara.

Va fi un meci greu pentru noi având în vedere faptul că Timișoara joacă bine acum, în special în confruntările de acasă. Știm la ce ne așteptăm în această partidă, trebuie să luptăm și să fim disciplinați pe parcursul întregului meci.", conform paginii oficiale de Facebook a lui Dinamo.

În prima fază a campionatului, cele două echipe s-au întâlnit de două ori, iar ambele partide au fost câștigate de trupa timișoreană. Jocul din această seară are loc pe terenul formației antrenate de Cristian Bota cu începere de la ora 17:00 și nu va fi transmis.

*foto: Facebook - Dinamo Știința Baschet/Sabin Malisevschi

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!