Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ousmane Barro: "Vom avea un meci extrem de greu"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
21.02.2014

Barro

BCM U Piteşti va avea o misiune foarte grea în cadrul rundei cu numărul 19 a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Formaţia argeşeană va întâlni în deplasare pe CSM Oradea, sâmbătă, cu începere de la ora 16:15.

Ousmane Barro, pivotul senegalez al formaţiei piteştene a vorbit pentru Total Baschet despre meciul de la Oradea.

"Mergem la Oradea pentru a câştiga. Am învins Ploieştiul şi Târgu Mureş, deci putem, însă trebuie să tratăm totul cu încredere. Oradea este o echipă foarte puternică şi vom avea un meci extrem de greu. Dar mergem foarte încrezători acolo. Cu cei de la Oradea ne vom duela şi în Cupă. Ne gândim întâi la meciul din campionat. Eu îmi doresc două victorii, însă mai este mult până acolo. Fiecare duel trebuie tratat foarte serios şi doar aşa putem spera la ceva bun pentru noi."

Jocul va fi transmis în direct de Digi Sport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!