Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ousmane Barro, cel mai bun jucător al Piteştiului la Târgu Jiu

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
11.11.2013

Barro

BCM U Piteşti a fost învinsă de Energia Rovinari în cadrul etapei a şaptea a Ligii Naţionale de Baschet masculin, scor 82-62. Ousmane Barro a fost cel mai bun jucător al argeşenilor în partida disputată la Târgu Jiu.

Pivortul în vârstă de 29 de ani a petrecut 28:50 minute pe parchetul de joc, perioadă în care a avut 6/10 la aruncările de două puncte şi 2/3 la linia de pedeapsă, pentru un total de 14 puncte. El a adăugat 9 recuperări (6 defensive), un capac şi 2 posesii pierdute, concretizând un indice de 17 la eficienţă.

Barro a fost cel mai bun recuperator şi cel mai eficient om al Piteştiului. Ken Tutt a înscris cele mai multe puncte pentru BCM U, 15.

În şapte partide disputate în acest sezon, senegalezul are medii de 10.9 puncte, 5.9 recuperări, 0.1 pase decisive, 0.6 intercepţii, 0.9 capace şi 1.9 posesii pierdute, pentru un indice de 12.7 la eficienţă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!