Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ousmane Barro, de două ori double-double în finală

Noémi Csiki

Noémi Csiki
20.05.2015

Deşi BC Mureş a pierdut primele două întâlniri cu Asesoft Ploieşti în cadrul finalei campionatului, prestaţia pivotului Ousmane Barro s-a remarcat în ambele partide.

În primul meci, el a fost al doilea în ordinea eficienţei, după Dykes. Senegalezul a terminat meciul de luni în double-double, cu 10 puncte şi 15 recuperări (din care 9 ofensive), alături de o pasă decisivă, 2 intercepţii şi 3 mingi pierdute, cu o eficienţă de 17. În a doua partidă însă el a fost cel mai eficient om al mureşenilor, cu un total de 15 puncte, 13 recuperări (8 ofensive) şi 2 pase decisivă. Barro a fost integralist de sub panou, reuşind 6 din 6 aruncări din acţiune de două puncte. Cu 4 posesii pierdute, el a terminat partida cu un indice de eficienţă de 24.

Efortul lui Barro nu a adus însă nicio victorie echipei mureşene. După două întâlniri, ploieştienii au 2-0 la general, după ce primele două meciuri s-au încheiat cu scorul de 79-70, respectiv 81-67. Seria se va muta la Tîrgu Mureş pentru meciul 3 duminică, 24 mai, respectiv meciul 4 luni, 25 mai, dacă va fi cazul.

Foto: Csaba Tóth

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!