Stiri

Ousmane Barro despre partida din Belgia: „A fost o luptă pe cinste”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
10.01.2018

U-BT Cluj a ieșit învingătoare din partida din Belgia cu Belfius Mons-Hainaut, scor 85-81, în urma unei prestații colective foarte bune. Un rol important în această victorie a avut și pivotul senegalez, Ousmane Barro, jucător care a fost aproape de un double-double. 

A fost un meci tare, am jucat în deplasare și, în acest gen de competiții, orice meci devine unul important. A fost o luptă pe cinste. Cheia jocului cred că a fost decizia noastră de a nu plimba mingea prea mult, de a juca cât mai mult pe contraatac”, a explicat Ousmane pentru site-ul oficial al Clujului. 

Barro a fost titular în partida din Belgia, a jucat 24 de minute, timp în care și-a trecut în cont 9 puncte, 8 recuperări, 2 pase decisive, 1 intercepție și 2 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 15 unități, fiind împreună cu Sakic și Kromah cei mai productivi jucători ai campioanei. 

*Foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!