Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ousmane Barro este noul jucător al lui Dinamo (Surse)

Valentin Todea

Valentin Todea
24.12.2018

Ousmane Barro s-a înțeles cu Dinamo Știința București și va evolua pentru formația alb-roșie, conform surselor Total Baschet. Pivotul senegalez a jucat ultima oară pentru BC Rilski Sportist din Bulgaria, care a renunțat la acesta după ce a bifat doar 10 meciuri pentru echipa din țara vecină. Jucătorul de poziția 5 este al 10-lea străin transferat de gruparea bucureșteană în acest sezon.

Baschetbalistul a ajuns în campionatul românesc în sezonul 2012-2013 la BC Mureș Târgu Mureș, grupare alături de care a cucerit două medalii de vicecampion național. În stagiunea 2013-2014 Barro a jucat la BCMU Pitești, iar între 2016 și 2018 a îmbrăcat echipamentul celor de la U-BT Cluj-Napoca, unde și-a trecut în palmares două Cupe ale României, o SuperCupă și un campionat. În 2017, Ousmane Barro a fost desemnat de către site-ul nostru MVP-ul finalei LNBM dintre U-Banca Transilvania și Steaua CSM EximBank, reușind să contribuie decisiv la aducerea trofeului pe malul Someșului.

Între 2004 și 2008, „Uzzi” a evoluat în NCAA pentru Universitatea din Marquette.

*Foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!