Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ousmane Barro, principalul recuperator după turul din LNBM

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.12.2014

Prima jumătate a ediției 2014-2015 din Liga Națională de Baschet Masculin s-a încheiat, iar site-ul TotalBaschet trece în revistă principalii remarcați ai turului de campionat. De această dată vine rândul capitolului recuperărilor, acolo unde lider este pivotul formației BC Mureș Târgu Mureș, Ousmane Barro

Senegalezul de 2.08 metri a contabilizat în cele 12 meciuri jucate în actualul sezon al LNBM medii de 9.7 mingi prinse la panou (116 în total), din care 4.1 ofensive (49), respectiv 5.6 defensive (67). Barro este lider la capitolul mediei pe meci de rebound-uri, recuperărilor totale, recuperărilor ofensive, în timp ce la recuperări defensive este al 4-lea după Marko Djurkovic (medie de 6.1 / total de 73), Travis Watson (5.9 / 71) și Stevan Milosevic (5.8 / 70). 

Din punct de vedere al recuperărilor, atât ofensive, cât și defensive, centrul din lotul „tigrilor” este urmat în clasamentul general de Travis Watson de la Steaua cu o medie de 9.4 și un total de 113, respectiv de Stefan Milosevic de la Pitești cu o medie de 8.8 și un total de 106. 

Ousmane lider și top-ul celor mai buni 10 recuperatori: 

Cea mai bună performanță reușită de Ousmane Barro în actuala stagiune din punct de vedere al recuperărilor, a fost consemnată în meciul jucat de Mureș în fața celor de la SCM U Craiova, atunci când Barro a prins 16 mingi la panou cu 11 defensive și 5 ofensive. Alături de Djurkovic de la Mediaș, respectiv „piteșteanul” Milosevic, Barro împarte prima poziție în clasamentul celei mai bune performanțe stagionale, toți cu câte 16 recuperări. 

În ediție precedentă din LNBM, sportivul originar din Senegal a îmbrăcat echipamentul celor de la BCM U Pitești și a terminat sezonul pe locul 3 la recuperări cu o medie de 8.5 rebound-uri și un total de 254, totul în 30 de meciuri jucate. 

Până în prezent, Ousmane Barro are la activ 67 de meciuri jucate de-a lungul timpului în Liga Națională, având contabilizate nu mai puțin de 527 de recuperări, din care 318 defensive și 209 ofensive. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!