Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ousmanne Barro: “E de necrezut. În sfârșit am reușit să câștig titlul”

Eduard Popa

Eduard Popa
27.05.2017

barro

U BT Cluj a reușit să câștige finala Ligii Naționale de Baschet Masculin în fața celor de la Steaua CSM Eximbank București după 3 meciuri. Unul dintre oamenii care a făcut diferența în această finală în favoarea lui U BT Cluj a fost Ousmane Barro.

 Acesta a oferit un scurt interviu pentru totalbaschet:  

A fost un meci mare pentru noi. Trebuia să venim aici, să fim siguri că nu repetăm startul prost din ultimul meci. Din contră însă, am avut un start excelent și am reușit să câștigăm.

Pentru Ousmane Barro a fost a treia finală consecutivă în Liga Națională:

Este de necrezut. Nici nu mai am cuvinte. E a patra mea finală în România. În sfârșit am reușit să câștig una. A fost un efort de echipă excelent.

De asemenea, a fost și pentru a treia oară când o echipă avându-l sub panou pe Ousmane Barro elimină Steaua. Întrebat despre acest lucru, Barro s-a arătat extrem de amuzat:

Nu știu ce să zic despre asta. Sper doar ca anul viitor să vină mai puternici și să ne întâlnim din nou.

Întrebat dacă va continua la Cluj:

Încă nu știu. To be continued!

Ozzy Barro a fost votat de către redacția noastră drept MVP-ul finalei. În ultimul act al LNBM, pivotul a avut o linie statistică de 17.3 puncte, 11.3 puncte și un index al eficienței de 22 de unități. La aruncările din acțiune pivotul a avut un procentaj de 67.8% (19/28 de la 2 puncte) și 68.4% (13/19) de la linia de libere. Barro a mai jucat în trei finale ale Ligii Naționale de Baschet Masculin, în sezoanele 2012/2013, 2014/2015 și 2015/2016. De fiecare data a pierdut alături de BC Mureș.

U BT Cluj a câștigat meciul 3 al finalei LNBM în compania celor de la Steaua CSM Eximbank, scor 75-61 și a reușit să își adjudece cel de-al cincilea titlu din istorie.

*foto: sportpictures.eu

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Inca un pivot
    Intr-o interventie anterioara am scris ca trebuie adus un nou pivot . Sub impulsul emotiei castigarii titlului, exprimarea mea a fost gresita . Concret, am vrut sa zic ca ne mai trebuie un pivot, folosirea lui Torok pe pozitia 5 nu este o solutie solida , iar G. Toth nu este de nivelul lui U .

    cu 6 ani în urmă (27.05.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe zsozso68 :

    Ousmanne
    Felicitari lui Ozzy, merita din plin acest titlu, este incoronarea activitatii sale, efortului depus in campionatul romanesc.Ceea ce nu a reusit la Mures, a reusit la Cluj.Bravo!

    cu 6 ani în urmă (28.05.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!