Stiri Liga I Masculin

Pîrlog, Brown şi Bălănică, artizanii victoriei Phoenix-ului

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
16.05.2015

Phoenix U a câştigat finala Four cu Dinamo, scor 85-82, după o revenire senzaţională în ultimul sfert. Bucureştenii au condus timp de 33 de minute, cea mai diferenţă pe tabela de marcaj, 36-20 (min.14) dar gălăţenii, împinşi de la spate de un  public admirabil au revenit senzaţional şi au câştigat şi cel de-al treilea duel direct din acest sezon cu rivala din Capitală.

O evoluţie foarte bună a avut-o Iosif Pîrlog, care a fost principalul marcator cu 20 de puncte, a mai reuşit 3 recuperi, 3 pase decisive şi 2 intercepţii. Gălăţeanul a evoluat 29, 2 minute în care şi-a trecut ca realizări: 57% (4/7) la aruncări de 2 puncte, 50% (3/6) la aruncări de 3 p şi 43% (3/7) la linia de fault.

Americanul Roland Brown şi-a adus contribuţia la victoria echipei gazdă cu 18 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive şi 2 intercepţii. Roly a jucat 24,13 minute în care a avut ca procentaje: 47% (7/15) la aruncări de 2 p şi 57% (4/7) la aruncări de la linia de fault.

Trebuie remarcată şi prestaţia veteranului Bogdan Bălănică, 17 puncte, 7 recuperări, 2 pase decisive şi 2 intercepţii precum şi procentaje de 60% (6/10) la aruncări de 2 puncte respective 71% (5/7) la aruncări de la linia de fault.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!