Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Păun, 28 de puncte pe terenul campioanei

Adrian Micinic

Adrian Micinic
11.11.2013

Georgian Păun a fost cel mai bun jucător al lui Farul Constanța în partide pierdută pe terenul campioanei, scor 57-92, într-un meci contând pentru etapa a 7-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2013/14.

Jucătorul împrumutat de la BC Timișoara a avut 40 minute de joc, perioadă în care totalizat 10/14 la aruncările de două puncte, 1/1 la trei puncte și 5/8 la linia de pedeapsă pentru un total de 28 puncte. A adăugat 2 recuperări, 2 intercepții și a pierdut posesia mingii de patru ori pentru un coeficient de 22 la eficiență.

Păun a fost liderul echipei de la malul Mării Negre la majoritatea capitolelor statistice în meciul disputat la Ploiești. În șapte meciuri disputate în actuala ediție de campionat, Păun are medii de 14.1 puncte, 6.4 recuperări, 1.4 pase decisive, 1.1 intercepții și 1.0 capace cu 4.6 posesii pierdute pentru 9.0 la eficiență în 36:42 minute pe meci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!