Stiri

PGE Turow și Vlad Moldoveanu încheie pe prima poziție sezonul regulat după victoria din derby-ul cu Stelmet Zielona Gora

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.04.2015

PGE Turow Zgorzelec a obținut o victorie uriașă în ultima etapă a sezonului regulat din Polonia. Formația lui Vlad Moldoveanu a câștigat încleștarea cu Stelmet Zielona Gora și și-a asigurat astfel avantajul terenului pe întreaga durată a playoff-ului. Campioana en-titre și-a creat un avantaj important începând cu sfertul secund după care nu a mai cedat inițiativa până la final când s-a impus cu scorul de 92-79.

Vlad Moldoveanu a făcut un meci excelent chiar dacă a jucat mai puțin de 12 minute. Internaționalul român a terminat cu 11 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă. Extrema de forță a avut 1/1 de la 2 puncte, 2/4 de la 3 puncte și 3/4 de la linia de libere. Astfel Vlad Moldoveanu a înregistrat un indice al eficienței de 12 unități.

În acest sezon regulat al campionatului Poloniei, Vlad Moldoveanu a bifat 29 de partide pentru PGE Turow Zgorzelec și a avut medii statistice de 8.7 puncte, 3.6 recuperări și 1.0 pase decisive pentru un index al eficienței de 10.2 unități în 17:38 de minute jucate pe meci.

În prima rundă a playoff-ului, PGE Turow Zgorzelec va întâlni pe Trefl Sopot, echipă la care evoluează doi foști jucători din Liga Națională de Baschet Masculin, Bojan Popovic și Willie Kemp.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!