Stiri

PGE Turow rămâne neînvinsă în Polonia și după etapa a 12-a

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.12.2014

PGE Turow Zogerzelec, campioana în exercițiu a Poloniei și echipa la care evoluează Vlad Moldoveanu, continuă seria de invincibilitate și după 12 partie în campionatul Poloniei are tot atâtea victorii. În ultima etapa, reprezentanta Poloniei în Euroligă a trecut pe propriul teren de Asseco Gdynia, cu scorul de 101-85.

Vlad Moldoveanu a fost titular pentru echipa sa și a evoluat timp de 21 de minute. Internaționalul român a încheiat cu 8 puncte, 2 recuperări, o pasă decisivă și o intercepție. Punctele extremei de forță au venit în urma a 1/2 de la 2 puncte, 1/3 de la 3 puncte și 3/3 de la linia de fault. Indicele de eficiență al românului a ajuns la 9 unități.

În acest sezon Vlad Moldoveanu a strâns medii de 13.3 puncte, 4.7 recuperări și 1.0 pase decisive în 12 partide.

Pentru Vlad Moldoveanu și PGE Turow Zgorzelec acesta nu a fost ultimul joc al anului. Pe 28 decembrie, campioana Poloniei va întâlni tot pe propriul teren pe Wilki Szczecin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!