Stiri

Panathinaikos își ironizează din nou rivala după retrogradarea din prima ligă a Greciei

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.07.2019

Olympiacos Pireu a fost retrogradată în liga secundă a Greciei după ce în sezonul trecut a abandonat două meciuri în fața rivalilor de la Panathinaikos. Conducerea lui Oly a încercat să atace deciziei Federației din Grecia, dar forul de la Atena a menținut sancțiunea dictată împotriva clubului din Pireu.

Panathinaikos Atena, marea rivală a lui Oly, nu scapă nicio o ocazie pentru a ironiza echipa tocmai retrogradată din prima ligă a Greciei. Într-un comunicat publicat pe site-ul oficial, PAO anunță că le oferă fanilor lui Olympiacos discount de 50% din prețul biletelor de la meciurile „verzilor”, doar ca aceștia să poată urmări baschet adevărat.

 

Olympiacos va absenta doar de pe prima scenă a baschetului elen. Echipa din Pireu va lua startul în sezonul 2019/2020 din nou în Euroliga masculină.

Fără Olympiacos în competițiile interne, Panathinaikos nu a avut nicio problemă să realizeze eventul în sezonul precedent. PAO și-a trecut în palmares al 38-lea titlu național și a 19 cupă a Greciei. Panathinaikos are la activ și șase titluri în Euroligă, ultimul cucerit în 2011. „Verzii” nu au mai fost o forță totuși în ultimele sezoane în competiția supremă a Europei și din anul 2012 nu a mai ajuns în Final Four-ul competiției.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!