Stiri

Panathinaikos câștigă o nouă cupă a Greciei

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.02.2019

Panathinaikos și-a adăugat în palmares a 19-a cupă a Greciei. În ultimul act, formația antrenată de Rick Pitino a învins-o pe PAOK Salonic cu scorul de 79-73, la Heraklion, Creta.

PAO a avut un început de meci fulminant și în primul sfert și-a conturat un avantaj important, 29-15, după primele 10 minute de joc. PAOK Salonic a răspuns în sferturilor doi și trei, reducând handicapul la minim înaintea sfertului decisiv. Panathinaikos și-au asigurat victoria după un parțial de 20-15 în ultimul secvență de joc.

Nick Calathes a fost cel mai bun jucător al finalei cu 19 puncte marcate și 9 pase decisive. Keith Langford a contribuit cu 17 puncte pentru trupa lui Ricki Pitino.

De la PAOK s-a remarcat William Hatcher, fost jucător la CSU Sibiu, după ce a reușit să marcheze 23 de puncte.

Panathinaikos își trece în cont o nouă cupă a Greciei, dar această ediție a fost una specială, după ce Olympiacos s-a retras de pe teren în semfinale și după tot scandalul urmat între cele două mari rivale.

foto: eurohoops.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!