Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Pankracije Barac: "Am jucat ca o adevărată echipă"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
27.01.2014

Barac

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Pankracije Barac a vorbit despre victoria obţinută de BCM U Piteşti în faţa campioanei en-titre, scor 86-82.

Meciul cu Asesoft nu putea să fie decât unul greu. Este o mare victorie pentru noi. Ne bucurăm că acest succes ne menţine în lupta pentru accederea în play-off. Ne-am bucurat enorm când am văzut sala plină. Le mulţumim mult fanilor pentru susţinere.

Barac consideră că recuperările ofensive au făcut diferenţa.

Este bine că am jucat cu aceeaşi intensitate pe tot parcursul meciului. Am menţinunt ritmul, iar în momentele cheie am avut multe recuperări ofensive, care cred eu că au făcut diferenţa în acest meci. De asemenea, ei au avut unele probleme în apărare, de care noi am profitat. Sunt bucuros că am jucat ca o adevărată echipă.

Căpitanul argeşenilor a fost eliminat din meci în sfertul al treilea, după sancţionarea cu 2 faulturi anti-sportive. 

El a terminat meciul cu 4 puncte, 2 recuperări şi 5 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!