Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Pankracije Barac: "Ne dorim victoria în Banat"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
18.01.2014

Barac

După ce a reuşit calificarea în Final Four-ul Cupei României, BCM U Piteşti se pregăteşte de returul Ligii Naţionale de Baschet masculin. În etapa cu numărul 14, 'alb-violeţii' se vor deplasa la Timişoara, pentru duelul cu echipa pregătită de Dragan Petricevic, BC Timişoara.

Într-un interviu acordat cititorilor site-ului nostru, Pankracije Barac a vorbit despre calificarea echipei în careul de aşi al Cupei României, cât şi despre primul duel din returul de campionat.

Pany, veniţi după o nouă victorie, în Cupa României, împotriva Clujului...

Da, am reuşit să câştigăm şi acolo, şi astfel să intrăm fără mari probleme în Final Four. A fost un meci bun al nostru, care ne-a dat şi moral, venind o victorie în deplasare.

Aţi intrat în primele 4 echipe ale Cupei României...

Da, suntem în Final Four. Aici sunt echipe puternice, cu nume grele. Ploieşti, Oradea - primele două formaţii ale ţării, spun eu, dar şi Rovinari care este o formaţie puternică.

Ce adversar ţi-ai dori mai departe?

Greu de spus, pentru că toate sunt puternice. Iar până acum mai avem de jucat, în campionat. Orice echipă întâlnim va fi dificil. Depinde de ziua de atunci şi forma de atunci.

Tot vorbeşti de campionat. Urmează acum BC Timişoara...

Va fi un meci greu acolo, cu un adversar pretendent la play-off. Am pierdut în tur, dar acum stăm mai bine decât ei în campionat. 

Cum vezi meciul şi ce aşteptări sunt?

Va fi dificil, dar mergem cu aşteptări mari. Ne dorim victoria în Banat, şi ea poate veni. Ar conta foarte mult, mai ales că ar fi încă o victorie în deplasare, după cea din Cupa României.

Barac a terminat turul de campionat cu medii de 13.4 puncte, 3 recuperări, 3.3 pase decisive, 1.8 intercepţii şi 2.9 posesii pierdute, pentru un indice de 11.5 la eficienţă. El are procentaje de 45.5% la aruncările de două puncte, 39.4% la trei puncte, respectiv 70% la linia de pedeapsă.

Partida dintre BC Timişoara şi BCM U Piteşti se va desfăşura duminică seară, cu începere de la ora 20:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!