Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Pankracije Barac: "Ne gândim să câştigăm şi să reuşim să le producem primul eşec din campionat"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
20.10.2013

Pankracije Barac

Într-un interviu acordat Total Baschet, fundaşul celor de la BCM U Piteşti a vorbit despre jocul din etapa a 4-a a LNBM, cu Steaua CSM EximBank.

Cât de importantă a fost victoria cu BC Mureş?

A fost ceea ce avem nevoie la echipă. Un meci bun cu un rezultat mare. Ne-a adus moral şi o altă stare de spirit acum. S-au observat toate aceste lucruri şi la antrenamentele din această săptămână.

Urmează acum Steaua CSM EximBank, un adversar puternic...

Da, foarte puternic. O demonstrează seria lor de până acum. 3 partide, tot atâtea victorii. Deci asta spune totul. Vom vedea însă ce va fi la meci.

Care ar fi obiectivul?

Victoria. De aceea mergem acolo. Nu ne gândim la un alt lucru. Ne gândim să câştigăm şi să reuşim să le producem primul eşec din campionat. Pentru noi ar fi foarte important.

Partida va avea loc luni, cu începere de la ora 19:45.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!