Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Pankracije Barac: "Nu mai există loc pentru greșeli"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
01.05.2014

Barac

Meciul 3 al seriei dintre BCM U Piteşti şi BC Mureş se va desfăşura vineri (02.05), cu începere de la ora 17:00, la Sala Sporturilor Trivale. Echipa lui Hristu Şapera speră la o revenire de senzaţie. În primele două jocuri, argeşenii au fost învinşi, iar astfel în meciul de la Piteşti, orice pas greşit poate fi decisiv.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Pankracije Barac a prefaţat duelul cu vicecampioana României.

După cum știți, este foarte important pentru noi să ne impunem în meciul 3. Nu mai există loc pentru greșeli și cu siguranță nu va fi ușor. Speranțele mele sunt că ne vom impune la finalul jocului, dar repet, nu ne va fi ușor. Am avut șansa aceasta și la Târgu-Mureș, dar din mai multe motive nu am reușit să învingem. Și acum cred că putem avansa în semifinale, nimic nu s-a terminat. Vom face tot posibilul să demonatrăm că locul nostru este acolo.

Fundașul croat consideră echipa mureșeană ca fiind una foarte puternică.

Mureșul este o echipă foarte bună, puternică, ce are jucători buni pe fiecare poziție. Însă, cu siguranță, nici lor nu le va fi ușor.

Încleștarea de vineri va fi transmisă în direct de Digi Sport 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!