Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Pankracije Barac: "Trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
13.12.2013

Barac

Pankracije Barac a vorbit pentru cititorii site-ului nostru despre partida cu Gaz Metan Mediaş din cadrul rundei a 12-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin.

Cum vezi duelul de sâmbătă cu Gaz Metan Mediaş?

Pentru noi este un meci foarte important. Dacă vom câştiga, ne vom menţine pe o poziţie bună pentru play-off.

Care sunt aşteptările tale?

Am demonstrat de mai multe ori în acest sezon că putem juca bine împotriva oricărei echipe. Mă aştept să jucăm la fel de bine şi sâmbătă şi să câştigăm acest meci.

Ce părere ai despre Gaz Metan Mediaş?

Sunt o echipă bună, cu mulţi jucători străini. Sunt periculoşi şi au arătat asta în majoritatea jocurilor, chiar dacă au pierdut la diferenţe mici. Ştiu că au unele probleme... Noi trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru şi aşa va fi bine.

'Pani' are medii stagionale de 13.2 puncte, 3.2 recuperări, 3.1 pase decisive, 1.9 intercepţii şi 2.9 posesii pierdute, pentru un indice de 10.9 la eficienţă.

Duelul cu Gaz Metan va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 17:30.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!