Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Partidǎ extrem de echilibratǎ în Sala Sporturilor Giurgiu

Claudia Truşcǎ

Claudia Truşcǎ
02.11.2012

   
Sala Sporturilor Giurgiu
sâmbătă, 03 noiembrie,
ora 18:00

  Fișa meciului  

CSŞ Giurgiu primeşte vizita echipei CSM Bucureşti într-un meci programat a se desfǎşura sâmbǎtǎ (03 noiembrie), în sala Sporturilor din Giurgiu. Partida conteazǎ pentru etapa a 6-a în Liga Naţionalǎ şi este programatǎ cu începere la ora 18.00.

Ambele echipe au acelaşi numǎr de victorii şi de înfrângeri, oaspeţii aflându-se pe poziţia a 10-a, iar formaţia pregǎtitǎ de Chris Terrell cu o poziţie mai sus, pe 9. Astfel, vom avea parte de o partidǎ foarte disputatǎ şi extrem de interesantǎ.

În etapa precedentǎ, echipa antrenatǎ de Hristu Şapera a învins pe teren propriu fǎrǎ mari probleme echipa nou promovatǎ, BC Timba Timişoara, cu un scor de 91-84, partidǎ în cadrul cǎreia Goran Martinic a urcat pe prima poziţie a ierarhiei eficienţei, cu un coeficient de 25.8, cu un total de 133 de puncte marcate în cele 5 confruntǎri. Urmat de Jevohn Shepherd, care a atins pragul de 30 de puncte marcate într-un singur meci, fiind cel de-al 4 jucǎtor la capitolul puncte marcate într-un singur meci.

De partea adversǎ, giurgiuvenii au pierdut pe terenul echipei BC Mureş, scor 70-84. Principalul marcator al partidei a fost americanul Brian Burrell, care a reuşit 18 puncte, 9 recuperǎri şi 2 pase decisive, pentru 25 la eficienţǎ.

Meciul de sâmbǎtǎ nu va fi prima prima partidǎ oficialǎ dintre cele douǎ. CSM Bucureşti şi CSŞ Giurgiu s-au mai disputat în Sala Unirea din Dobroeşti, în cadrul primului tur al Cupei României, culminând cu victoria giurgiuvenilor, scor 78-73.

Conform confruntǎrilor anterioare, CSM Bucureşti este favoritǎ, cu un scor general de 2-1.

Partida va fi arbitrat dintr-o brigadǎ formatǎ din Marius Ciulin, Fabiana Niţu şi Dragoş Nicolae.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!