Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Partida dintre BCM U Pitești și CSU Sibiu deschide etapa a V-a a Ligii Naționale

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
02.11.2017

Etapa a v-a a Ligii Națioale de Baschet Masculin debutează cu partida dintre BCM U FC Argeș Pitești și BC CSU Sibiu. Cele două formații își dau întâlnire în Sala Trivale, vineri, 3 noiembrie, de la ora 18.

După un debut bun de campionat, cele două formații își vor măsura forțele într-o confruntare ce se anunță extrem de interesantă. Atât formația gazdă, cât și echipa oaspete și-au adjudecat trei victorii din patru posibile și vor intra pe teren decise să continue seria rezultatelor bune.

Singurul eșec întregistrat de formația lui Hristu Șapera în actuala stagiune de campionat a fost cel din prima etapă, când piteștenii au cedat pe terenul campionilor de la U BT Cluj-Napoca. Au urmat trei victorii pe linie, cu BC SCM Timișoara, CS Phoenix Galați și SCM Universitatea Galați. Ultima partidă a fost și cea mai spectaculoasă, scorul final după prelungiri fiind 122-112.

La rândul lor, sibienii se pot lăuda cu un start foarte bun de sezon. Jucătorii lui Dan Fleșeriu s-au încurcat doar la Timișoara, în rest reușind victorii importante în fața celor trei medaliate din sezonul trecut: CSM CSU Oradea, Steaua CSM EximBank și U BT Cluj-Napoca.

În sezonul precedent, BCM U Pitești și CSU Sibiu s-au întâlnit de patru ori, scorul confruntărilor directe fiind 3-1 pentru galben-albaștri. Mai mult, sibienii conduc la general cu 22-9.

Partida de vineri va fi arbitrată de Marius Ciulin, Laszlo Bukuresti și Andrei Bădilă. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 4.

 

*foto: http://www.scmpitesti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!