Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Patru ex-mureșeni se întorc în „Junglă” ca adversari

Noémi Csiki

Noémi Csiki
08.11.2013

Cu ocazia partidei dintre BC Mureș și Steaua CSM Eximbank, patru foști componenți ai echipei mureșene au ocazia de a reveni în „Junglă” în postura de adversari.

Virgil Stănescu și Adrian Tudor au jucat în culorile mureșene în sezonul 2011-2012, după care s-au mutat la CSU Ploiești, unde au cucerit și titlul național în 2013. Radu Paliciuc a jucat la Tîrgu Mureș în același sezon, de unde a plecat la Steaua, atunci în Liga I. În acest sezon, el nu a primit încă minute în LNBM, dar a evoluat 24 de minute în total în cele două meciuri de Cupă jucate împotriva BC Timișoara. Nu în ultimul rând, Szabolcs Sánta a făcut parte din lotul mureșean până în sezonul 2009-2010 inclusiv, după care a petrecut doi ani la U Mobitelco Cluj, iar anul trecut a jucat pentru CS Municipal București, de unde, prin fuziunea celor două echipe, a trecut la Steaua începând cu acest sezon.

Publicul mureșean este unul care își amintește cu drag de cei mai mulți foști componenți ai echipei lor favorite și se bucură să îi revadă pe parchetul Sălii Sporturilor din Tîrgu Mureș, chiar și în postura de adversari.

Foto: steauabaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!