Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Patru jucătoare au reușit evoluții remarcabile pentru Târgoviște în meciul cu BCM Danzio

Marius Petri

Marius Petri
20.03.2014

În ultima etapă a sezonului regulat din Liga Națională de baschet feminin, CSM Târgoviște a trecut fără probleme de baschetbalistele de la BCM Danzio Timișoara, câștigând la 22 de puncte diferență. Acest ecart liniștitor s-a datorat în principal evoluțiilor a patru dintre baschetbalistele antrenate de Dan Fleșeriu, fiecare reușind peste 10 unități la capitolul eficiență.

Britney Jones a fost cea mai bună marcatoare a echipei dâmbovițene, aceasta reușind 20 de puncte, 3 pase decisive și o pasă decisivă în aproape 28 de minute petrecute pe teren. Cu procentaje de 88% (7/8) la aruncările de două puncte, 100% (6/6) la cele de la linia de “libere”,  dar și 0% (0/3) de la mare distanță, baschetbalista din SUA a fost și cea mai eficientă jucătoare a meciului, cu 20 de unități.

Fanni Hutlassa, baschetbalista cu cele mai multe minute bifate în meciul de pe Bega (34’), a încheiat partida cu 11 recuperări și 8 mingi culese de sub panou. Jucătoarea maghiară și-a egalat recordul de recuperări din acest sezon și a mai contribuit la victoria echipei sale cu 2 pase decisive și 3 mingi câștigate, totul pentru un indice al eficienței de 17.

Deși a jucat doar 15 minute, Porsche Poole și-a dovedit încă odată calitățile, reușind să se evidențieze prin cele 15 puncte marcate. Aceasta a mai înregistrat o recuperare, un assist, o minge pierdută, dar și una câștigată, totul pentru 13 unități la capitolul eficiență.

În fine, singura româncă prezentă printre jucătoarele de la CSM Târgoviște cu peste 10 unități la eficiență în partida cu Danzio este Andreea Huțanu. Pivotul de 1.88 m a avut 4/10 la aruncările din apropierea panoului, 0/1 la cele din afara semicercului și 1/2 de la linia de fault, acumulând 9 puncte marcate. De asemenea, românca a mai reușit 4 recuperări, 3 pase decisive și 2 capace, înregistrând însă și 4 mingi pierdute și una câștigată. Astfel, Huțanu a încheiat meciul cu 13 unități în dreptul eficienței.

În urma acestei victorii, CSM Târgoviște încheie sezonul regulat al Ligii Naționale cu un bilanț de 23 de victorii și 3 înfrângeri, acumulând 49 de puncte. Din cauza faptului că CSU Alba Iulia mai are două meciuri în care este cotată ca favorită, este foarte probabil ca echipa antrenată de Dan Fleșeriu să încheie stagiunea pe locul al treilea.

*foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!