Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Paul Chetreanu: "Ar trebui să se facă un colegiu al jucătorilor"

Paul Olar

Paul Olar
26.10.2013

"U"-BT Mobitelco a bifat vineri seară al treilea succes stagional cu ocazia încleștării cu BC Timba Timișoara. Confruntarea a avut loc la Sala Sporturilor "Horia Demian" și s-a încheiat cu scorul de 87-63.

Într-o declarație acordată la finalul partidei, Paul Chetreanu a explicat victoria formației de pe malul Someșului.

La fel ca la Sibiu, ați început ezitant partida...

Valoarea Timbei nu este cea a Sibiului din fericire pentru noi, și din păcate pentru campionatul României. Într-adevăr este o problemă, am discutat-o cu ceilalți antrenori de multe ori, nu am ajuns încă la soluția optimă. Vom lucra cât mai mult, însă starturile slabe ne strică jocul pe tot parcursul meciului. Este greu să recuperezi în funcție de cum începi primul sfert.

Urmează o serie de foc pentru voi, cu partide împotriva celor de la SCM Craiova, Gaz Metan Mediaș sau BCM U Pitești...

Nu mai avem meciuri ușoare până la ultimul din tur, cel cu Constanța. O să luăm fiecare partidă pas cu pas, ne pregătim și încercăm să dăm totul ca să obținem un rezultat cât mai benefic și o poziționare cât mai bună înainte de Play-Off.

BC Timba Timișoara a renunțat zilele trecute la o bună parte dintre jucătorii străini. Este ciudat că pe parcursul campionatului echipele își trimit acasă baschetbaliștii tocmai pe considerente că nu retrogradează nimeni?

Nu mi se pare ciudat, dată fiind situația financiară din România vizavi de sport. Neavând niciun pic de presiune pentru a rămâne sau a pleca din Liga Națională, fiecare face ce dorește, din păcate. Ar trebui să se facă un colegiu al jucătorilor. Nu este permis să se întâmple așa ceva deoarece imaginea aceasta ne afectează. Mulți jucători străini de calitate aud ce se petrece și optează, probabil, să nu vină la noi în țară. Mie nu îmi place, însă formațiile sunt cele care decid cum își gestionează banii.

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!