Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Paul Chetreanu: "Piteștiul vine din postura de favorită"

Paul Olar

Paul Olar
28.02.2014

BCM U Pitești pleacă cu prima șansă în duelul cu "U"-BT Mobitelco, după părerea lui Paul Chetreanu. Secundul clujenilor consideră că cele trei eșecuri suferite împotriva argeșenii fac trupa lui Hristu Șapera favorită mâine seară, meciul putând fi urmărit în direct grație postului de televiziune Digi Sport.

”Va fi un duel dificil, dată fiind situația pe care o traversăm, cu trecerea în neființă a tatălui lui Dorin Pintea. Pentru el, a fost prioritar să se ocupe de problemele familiale în această săptămână, așa că eu am ținut majoritatea antrenamentelor. Am discutat cu el în permanență vizavi de strategia de joc, de asemenea, cred că un factor foarte important este cel mental. Venim după trei înfrângeri consecutive cu Pitestiul, așa că putem spune că ei vin din postură de favoriți. Ei vin și după o victorie foarte importantă în prelungiri cu Energia, deci au un ascendent moral. Pentru noi e foarte important să lăsăm trecutul în spate și meciurile care s-au derulat până acum în confruntările directe cu Pitestiul, deoarece niciun meci nu seamănă cu celălalt."

În ciuda problemelor care nu țin de latura baschetbalistică, Chetreanu este de părere că ardelenii pot trece piteșteni, însă doar în cazul prestații la înălțime.

"Dacă ne facem treaba, cum ne-am obișnuit în ultima perioadă, cred că succesul va fi de partea noastră. Nu cred că jocul Piteștiului a fost problema, ci jocul nostru. Omogenitatea echipei noastre a crescut, așa că dacă reușim să menținem acest nivel, nu vor fi probleme. Nu avem nici probleme medicale. Pitestiul este o echipă de play-off, au un antrenor tânăr, încă nu și-au găsit ritmul, dar au jucători foarte valoroși, care pot să facă diferenta." A spus Chetreanu, conform site-ului u-mobitelco.ro

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!