Stiri

Paul George, 47 de puncte și game winner în victoria cu Brooklyn Nets

David Istrate

David Istrate
06.12.2018

paul george game winner oklahoma brooklyn

Oklahoma City Thunder a câștigat o partidă extrem de disputată cu Brooklyn Nets, scor 114-112. Omul meciul a fost fără îndoială Paul George.

Superstarul American a adunat 47 de puncta, 15 recuperări și 4 pase decisive pentru OKC, într-o partidă în care Thunder se afla la o diferență de 18 puncte de către cei de la Nets, la începutul sfertului patru.

Paul George a totalizat 47 puncte, 15 recuperări și 4 pase decisive pentru OKC Thunder în victoria obținută pe terenul lui Brooklyn Nets, scor 114-112. Acest jucător a înscris coșul victoriei, unul de trei puncte, cu 3.1 secunde înainte de finalul confruntării pentru a completa o prestație memorabilă.

El a fost secondat de Russell Westbrook, autor a 21 puncte, 17 pase decisive și 15 recuperări pentru un spectaculos triple-double. De notat că Thunder au fost conduși cu 80-99 când mai erau opt minute și jumătate până la final.

Oklahoma City a ajuns la acum la 16-7 la general și ocupă locul 2 în Vest. De partea cealaltă, Brooklyn Nets a ajuns la 8-18.

*foto: newsok.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!