Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Paul Graham: „Sper cu experiența mea să pot ajuta cât mai mult echipa”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.02.2016

Paul Graham este noua achiziție a lui Gaz Metan Mediaș. Jucătorul american în vârstă de 30 ani venit de la Steauau CSM EximBank a oferit o declarație pentru csgazmetan.com, în care a vorbit despre plusul pe care îl poate aduce la noua echipă. Graham a mai spus că a văzut deja la lucru echipa Gazului și și-a făcut o idee despre jocul lor:

„Ei bine, în primul rând și cel mai importat obiectiv al meu este să ajut echipa cât pot eu mai bine. Am văzut jucătorii la lucru în meciul cu Steaua și cred că sunt o echipă bună și au nevoie doar de puțin ajutor. Sper cu experiența mea să pot ajuta cât mai mult echipa.”

Paul Graham va debuta cel mai probabil în meciul cu CSM CSU Oradea. El a vorbit despre partida în care va întâlni pentru a treia echipa bihoreană în acest sezon:

„Sincer sunt obosit să mai văd încă o dată această echipă, dar face parte din joc. Într-adevăr este al treilea meci pe care îl joc împotriva lor și sper că a treia oară este cu noroc și voi câștiga de această dată, deoarece m-au învins deja de două ori în cupă și îmi amintesc acest lucru. Acest meci va fi plin emoție și pasiune deoarece îmi place să câștig, indiferent cum. Va fi foarte interesant, dar de asemenea este primul meu meci la Gaz Metan.”

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    paul graham reloaded
    asa buget, asa jucatori

    cu 8 ani în urmă (10.02.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!