Stiri

Paul Millsap a fost convocat la naţionala Statelor Unite ale Americii

Dan Oancia

Dan Oancia
28.07.2014

Antrenorul echipei de baschet a Statelor Unite ale Americii, Mike Kryzewski, l-a convocat la lotul național pe Paul Millsap, astfel că jucătorul celor de la Atlanta Hawks va face deplasarea în Las Vegas, acolo unde este cantonată selecționata SUA. Odată cu înregimentarea lui Millsap în cadrul echipei naționale, 19 jucători sunt în acest moment prezenți în cantonamentul de la Las Vegas.

Această mutare a fost influenţată şi de deciziile luate de trei jucători importanți care au răspuns negativ la convocarea lui Mike Kryzewski, printre ei fiind LaMarcus Aldridge de la Portland, Blake Griffin de la Los Angeles Clippers și Kevin Love care este încă liber de contract. Dacă cel din urmă și-a motivat absența pe baza faptului că vrea să-și găsească echipă cât mai repede, Blake Griffin a declarat că vrea să se concentreze mai mult asupra echipei de club, în timp ce LaMarcus Aldrige se pare că a refuzat rezumându-se doar la un „nu” cinic, nefiind prima dată când abordează o astfel de atitudine cu privire la echipa națională.

Paul Millsap, în vârstă de 29 de ani (2.03 metri), a fost draftat în anul 2006 de către Utah Jazz unde și-a petrecut nu mai puțin de șapte sezoane. În 2013 s-a transferat la Atlanta Hawks, semnând un contract pe o perioadă de doi ani. În 18 martie 2014, Millsap și-a trecut în cont și primul său triple-double din carieră, reușind 19 puncte, 13 recuperări și 10 pase decisive într-un meci contra Toronto Raptors ajuns în „overtime”.

*Foto: Jesse D. Garrabrant/Getty Images

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!