Stiri Cupa României Feminin

Paul Nicolae, dezamăgit de evoluția oltencelor: ” Nu avem experiența necesară pentru Liga Națională.”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
25.09.2014

SCM CSS Craiova a ratat calificarea în sferturile de finală ale Cupei României la baschet feminin, fiind învinsă și în partida retur de Universitatea Cluj, scor 77-56. Meciul a avut loc în Sala Sporturilor ”Ion Constantinescu” din Craiova.

Antrenorul principal al formației craiovene, Paul Nicolae, a declarat că este nemulțumit de evoluția baschetbalistelor pe care le antrenează, dar este convins că echipa își va reveni după 5-6 etape de campionat.

”Din punctul meu de vedere am  făcut un meci mult mai slab decât cel din tur, de la Cluj. Ne așteptam mai mult din partea fetelor noastre. Primele două sferturi au fost o dezamăgire enormă, chiar dacă în partea doua am arătat altceva, se vede că încă nu avem experiența necesară pentru Liga Națională. Nu reușim să facem legătura între jucătoarele cu experiență și cele tinere. Sper ca după 5-6 meciuri din campionat să reglăm și această situație. Ca obiectiv mi-am propus să obținem 6 victorii.”

SCM CSS Craiova debutează în noua ediție a Ligii Naționale, sâmbătă, la Satu Mare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!