Stiri

Pavel Marinov își duce echipa pe podium după o prestație ofensivă de excepție

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.05.2017

Pavel Marinov a hotărât să încheie sezonul în Franța la Lille, după ce BCM U Pitești a fost eliminată încă din primul al playoff-ului Ligii Naționale de Baschet Masculin. Bulgarul și-a dus echipa pe podiumul ligii secunde franceze, după o performanță de senzație în victoria, 72-59, în fața lui Rouen.

El a terminat cu 27 de puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive, 2 intercepții și 4 turnovers în 33 de minute petrecute pe parchet. Marinov a înscris câte 5 coșuri din 7 încercări de la 2 puncte, respectiv 3 puncte și  avut un indice al eficienței de 29 de unități. Lille ocupă poziția a 3-a în liga secundă din Franața cu un bilanț de 20 de victorii și 13 înfrângeri.

În ultima etapă a sezonului regulat, formația lui Marinov o va întâlni pe St. Quentin, ocupanta poziției a 14-a.

 

*foto: Facebook Pavel Marinov

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!