Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Pavel Marinov şi Drew Barham, la câţiva paşi de triple-double

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.12.2016

BCM U Piteşti şi BC Mureş s-au întâlnit în weekend la Piteşti, cu ocazia unui meci din cadrul ultimei etape a turului din LNBM. Piteştenii s-au impus fără emoţii cu 84-71 la capătul unui meci pe care l-au controlat aproape în totalitate. Totodată, disputa din Trivale a fost foarte aproape să consemneze o premieră absolută pentru acest sezon al Ligii Naţionale, şi anume triple-double, performanţă de care au fost aproape doi sportivi, Pavel Marinov de la Piteşti, respectiv Drew Barham de la Mureş. 

Pe de o parte, Pavel Marinov, care a bifat double-double, mai avea nevoie de 2 pase decisive pentru triple-double, terminând confruntarea cu 15 puncte, 11 recuperări şi 8 pase decisive. De asemenea, sportivul pregătit de Hristu Şapera şi-a mai trecut în cont 2 intercepţii, un capac, dar şi 3 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficienţă de 28 de unităţi, cel mai mare al partidei. Bulgarul a încheiat jocul cu 60% (6/10) din interiorul semicercului, 0% (0/2) de la mare distanţă, respectiv 100% (3/3) din dreptu lliniei de fault. Marinov a fost titular şi a jucat aproape 32 de minute.  

De cealaltă parte, Drew Barham, mai avea nevoie de 3 recuperări şi 2 pase decisive. Americanul din lotul Mureşului a fost integralist duminică seara, reuşind să termine confruntarea cu 23 puncte, 7 recuperări, 8 pase decisive, 3 intercepţii, respectiv 3 mingi pierdute, având un coeficient la productivitate de 24. Barham a avut procentaje de 25% (2/8) de la 2 puncte, 42% (5/12) de la 3 puncte şi 80% (4/5) de la libere. 

Cei doi baschetbalişti străini au fost de departe cei mai buni şi eficienţi jucători ai confruntării care a pus faţă în faţă BCM U Piteşti şi BC Mureş. 

*Foto: Gabriel Pintilei / Toth Csaba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!