Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Pavel Marinov: „Craiova are un potențial ofensiv enorm”

Eduard Popa

Eduard Popa
05.11.2017

pavel marinov steaua

Steaua CSM Eximbank București va da piept în deplasare cu SCM U Craiova, în etapa a cincea a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Unul dintre cei mai experimentați componenți ai lotului steliștilor, bulgarul Pavel Marinov, a discutat pentru Total Baschet despre prestația echipei de până acum și despre meciul cu SCM U Craiova.

„A fost un sezon care nu a început așa cum ne-am fi dorit. Înfrângerea în FIBA Europe Cup a fost una dură, dar, să spun sincer, nu cred că eram pregătiți pentru acel nivel de baschet. Apoi la Sibiu acasă nu cred că poate câștiga cineva prea ușor. Însă, încetul cu încetul eu cred că ne îndreptăm și jucăm din ce în ce mai bine.

În ceea ce privește partida cu SCM U Craiova, nu știm foarte multe despre această echipă. Este o formație nouă, care are numeroși jucători cu experiență, dar și un potential ofensiv foarte mare. Va fi un meci interesant.”

Întrebat cu privire la faptul că se află la al treilea său sezon în România, Pavel Marinov a declarat că în opinia lui nivelul LNBM este mai scăzut în această stagiune:

„Să fiu sincer, liga nu mi se pare la fel de competitive ca înainte. Sunt câteva echipe noi care sunt sub nivelul ligii și asta se poate vedea. Totodată, Clujul este singura care a mai rămas în FIBA Europe Cup și nu avem pe nimeni în Champions League”.

În acest sezon Pavel Marinov a strâns 7 puncte și 2,5 recuperări pe întâlniri în primele patru meciuri din LNBM. În sezonul precedent el a fost unul dintre cei mai buni marcatori la BCM U Pitești, cu 14 puncte pe meci, alături de 4,2 recuperări și 3,8 pase decisive.

Meciul dintre SCM U Craiova și CSM Steaua Eximbank se joacă astăzi, de la ora 20:00. Partida va fi transmisă de către Digi Sport 4. 

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!