Stiri Liga I Masculin

Performanță pentru Alin Zaharie: 38 de puncte și eficiență de 56 unități

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.01.2017

Alin Zaharie, jucătorul lui BCM U Pitești, a terminat în double-double partida de Liga 1 disputată, duminică seara, contra celor de la Magic Sibiu. Baschetbalistul s-a aflat într-o zi de grație și a reușit să încheie meciul cu 38 de puncte și un indice al eficienței de 56 de unități.

BCM U SCM 2 Pitești s-a impus, duminică seara, pe teren propriu în fața formației Magic Sibiu. Partida a contat pentru etapa a XII-a a Ligii 1 de Baschet Masculin și s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 89-69. Cu 38 de puncte marcate în 37:47 minute de joc, la care se adaugă 11 recuperări, 3 pase decisive, 3 intercepții și 4 capace, Alin Zaharie a fost principalul realizator al formației sale, obținând un indice al eficienței de 56 de unități.

Alin Zaharie se află la primul lui an la BCM U Pitești și dincolo de evoluțiile constante în Liga 1, a jucat și în șapte partide din Liga Națională de Baschet Masculin. Baschetbalistul român a fost folosit cel mai mult în returul cu CS Phoenix Galați, 18:27 minute, timp în care a acumulat 5 puncte, o recuperare și o pasă decisivă.

Alin Zaharie poate evolua pe pozițiile 3 și 4 și a mai jucat până acum la Torino, BC Trento, Bari, Roseto şi Bawer Matera. Cu două sezoane în urmă, Zaharie câștiga Cupa României cu BC SCM Timișoara.  

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!