Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Pesovic, Erak si Karakasevic, din nou în prim-plan pentru Tymes

Marius Petri

Marius Petri
17.10.2014

BCM Tymes Timișoara a înregistrat al patrulea eșec stagional în meciul desfășurat azi pe teren propriu contra baschetbalistelor de la CSU Alba Iulia. Fetele antrenate de Ljubomir Kolarevic au cedat cu 71-85 la capătul unei partide în care au pierdut nu mai puțin de 24 de mingi.

În ciuda numărului mare de erori, Timișoara a reușit să-și mențină șansele la victorie timp de 25 de minute, în special grație reușitelor a trei sportive, Biljana Pesovic, Vladinka Erak și Jefimija Karakasevic, care au înscris 54 din punctele formației alb-violete.

Biljana Pesovic continuă evoluțiile extrem de bune în maieul grupării de pe Bega, fiind liderul echipei la capitolele puncte marcate, pase decisive și eficiență. Sârboaica a fost cea mai bună jucătoare de pe teren și în disputa cu Alba Iulia, reușind un record stagional la numărul de puncte. Aceasta a avut 9/14 la aruncările de 2 puncte, 1/2 la cele de la mare distanță și 4/4 de la linia de fault, totalizând astfel 25 de puncte. De asemenea, Pesovic a distribuit 8 pase decisive, reușind și 5 recuperări pentru un indice de eficiență de 32 de unități.

O altă jucătoare cu prestații constant bune, Vladinka Erak, a ieșit în evidență contra echipei din Cetatea Unirii prin cele 17 puncte marcate, care reprezintă și pentru ea un record în acest sezon. Baschetbalista venită în această vară de la Olimpia CSU Brașov a avut 8/16 la aruncările din interiorul semicercului și 1/1 la aruncările libere, adăugând 7 recuperări și 2 mingi pierdute pentru 14 unități la eficiență.

Nu în ultimul rând, Jefimija Karakasevic a fost singura jucătoare de pe teren care a încheiat partida în double-double. Sportiva din Serbia a izbutit cel mai bun meci din acest campionat contra Alba-Iuliei, însă prestația sa nu a fost suficientă pentru a obține victoria. Cea mai bună recuperatoare din acest sezon pentru Tymes a fost imperială sub panou, reușind să obțină 12 recuperări, dar și să înscrie 12 puncte. Karakasevic a mai contribuit cu 2 assist-uri și tot atâtea capace, însă a pierdut și extrem de multe mingi (9), având astfel un indice al eficienței de doar 11 unități.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!