Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Peste 1.000 de abonamente vândute de BC CSU Sibiu în 12 zile

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.09.2018

BC CSU Sibiu a pus în vânzare la finalul lunii august abonamentele pentru sezonul 2018/2019. Prețurile au rămas neschimbate față de stagiunea precedentă însă clubul sibian a venit cu câteva extraopțiuni pentru aboanți, care sună astfel:


1.       ”Little eagles”

BC CSU Sibiu înțelegere responsabilitatea pe care o are față de copiii din oraș, crescuți în spiritul galben-albastru. Tocmai de aceea, din sezonul 2018/2019, ușile noastre sunt deschise pentru ei din dorința de a le da aripi! Acest program vine în sprijinul părinților aflați în căutarea unui cadou inedit sau a celor care vor să le facă o surpriză celor mici, în urma rezultatelor bune de la școală sau de la echipa de juniori la care evoluează! Astfel, dacă vrei să îi oferi copilului tău o experiență memorabilă, sună-ne și alege unul dintre pachetele noastre, special concepute pentru fetele și băieții cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani. Ele includ cadouri și acțiuni prin care cei mici vor fi în centrul atenției, în mijlocul familiei CSU Sibiu, totul într-o minunată seară de meci în Sala Transilvania!

2.       ”La mulți ani cu CSU!” 

Alege o zi de naștere a unei persoane dragi: soția, soțul, copilul, bunicul sau cel mai bun prieten! Anunță-ne cu cel puțin 14 zile mai devreme iar noi vom salva data și ne vom prezenta la adresa petrecerii cu un tort, un cadou semnat de întreaga echipă și cele mai calde urări din partea noastră și a ta!

Atenție: dacă aniversarea pică atunci când suntem plecați în deplasare putem veni cu o zi mai devreme sau mai târziu sau să trimitem ”Vulturul” mascotă la ușa sărbătoritului!

3.       ”Toți ca unu!”

Fii îmbrăcat ca un ”Vultur” adevărat! Acum poți alege un Fan-pack complet marca ANDU la un preț preferențial: trening, echipament de joc, hanorac, tricou polo, geantă sport și alte produse personalizate cu însemnele echipei tale de suflet. Abonații noștri au prioritate, așa că nu ezita să ne suni pentru a-ți prezenta oferta!

4.  ”Peste tot ca acasă!”

BC CSU Sibiu este singura echipă care se bucură de susținerea fanilor în absolut toate deplasările din Liga Națională! Ne mândrim cu acest lucru și vrem să vă aducem și mai aproape de noi atunci când jucăm la sute de kilometri distanță de casă. Dacă sunteți curioși cum decurge o deplasare a băieților, ce ați zice să vă organizăm noi planurile de călătorie: veți sta împreună cu noi, la același hotel, veți avea același meniu precum sportivii, vă vom oferi acces la antrenamentul oficial, bilet la meci și o poză de colecție la final, alături de întreaga echipă! O vom înrăma pentru dumneavoastră și v-o vom trimite cu autografele tuturor. Pentru grupuri mai mari putem organiza, la cerere, autocar sau microbuz!

5.       ”2019 este cu și despre NOI”

Toată lumea va avea calendare cu echipa pe anul 2019! Însă doar tu poți avea un calendar de 13 file cu tine alături de întreaga echipă: pagina de copertă cu toată echipa și 12 pagini cu poze alături de jucători și de antrenori. Te invităm la ”Media Day” ca să iei parte la shootingul oficial ce prefațează noul sezon, campaniile sale de comunicare și multe suprize pe care le pregătim fanilor. Suntem singuri că te vei amuza copios gustând glumele de la making-of, vei putea socializa cu jucătorii și vei avea la discreție un open-bar pe toată durata acțiunii. La final, este momentul tău să treci sub lumina reflectoarelor pentru o ședință foto alături de BC CSU Sibiu. Rezultatul ei: un calendar pe care nu știm dacă îl vei mai da jos de pe perete. Îl vom livra în format mare, de birou și de buzunar.  A, și dacă dorești, îți poți invita familia să apară în poze alături de tine și de jucători! Așadar, familia CSU Sibiu... smile!


6.       Suntem aici pentru a educa!

Misiunea noastră nu stă doar în a câștiga meciuri ci și în a promova valorile sportului, educând comunitatea și în special tinerii! Dorim să organizăm în acest sezon două evenimente la care vom invita specialiști în nutriție, fitness, psihologie sportivă, kinetoterapie, social media și PR, dar și un invitat special din lumea sportului pentru a dezbate aspecte ce definesc cariera unui sportiv profesionist. Sperăm ca experiența invitaților noștri să îi educe pe juniorii de astăzi dar și pe antrenorii și pe părinții lor, indiferent de ramura sportivă pe care copilul și-a ales-o. Suportul vine din partea tuturor! Întregul eveniment vă va fi oferit și în format video. Pentru grupuri vor exista tarife speciale.

 

1021 de suporteri au ales să-și procure abonamente în primele 12 zile în care acestea au fost comercializate. BC CSU Sibiu este aproape să depășească numărul de abonați din sezonul trecut, când 1066 de suporteri au ales să achiziționeze tichetul de acces valabil întreg sezonul.


Prețul abonamentelor sunt următoarele:

*Sectorul A și Sectorul B: 200 de lei,
*Sector C și Sector D: 300 de lei,
*Sector VIP: 500 de lei (include un maiou oficial de joc )


Primele două săptămâni au fost dedicate abonaților din sezonul trecut care au putut reînoi abonamentele pe aceleași locuri. Din 10 septembrie 2018, cardurile de acces se comercializeze și pentru suporterii care doresc să își achiziționeze pentru prima dată tichetul de acces valabil pentru sezonul întreg.

foto: BC CSU Sibiu

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    CSU
    Nu e rau, dupa 12 zile... probabil ca ne vom opri la vreo 1200 de abonati; tinand cont ca sunt probabil cele mai scumpe abonamente din LNB si ca nu am rupt gura targului in ultimii ani cu rezultatele numarul de abonamente vandute e foarte bun.
    Din pacate, biletele disponibile la vanzare inaintea meciurilor vor fi foarte putine, la meciurile tari accesul pentru neabonati va fi "dificil". E clar ca ar trebui impusa o discutie serioasa cu autoritatile locale pentru o sala mai mare; dar la cum este privit sportul in Sibiu, nu-mi fac iluzii...
    Revenind la abonamente, am vazut ca si Oradea si-a propus sa treaca de 1000 de abonamente, sper sa o si faca, mai ales ca sunt campioni...

    cu 5 ani în urmă (11.09.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      300 lei
      la U sau 250 daca esti abonat vechi sau platesti cu card BT.
      Dar la ce conditii sunt in polivalenta si la restul beneficiilor gen preturi preferentiale la tot felul de evenimente sportive care se desf in polivalenta, clar merita banii. Chiar nu stiu care este media abonamentelor la U, daca are cineva info ar fi fain sa share uiasca.
      Altfel, la SB ar fi binevenita o sala mai ca lumea. Am vazut de curand ca pana si la turda e in plan o polivalenta de vreo 3000 de locuri. Bine, ei au handbalul baieti ca varf de lance.

      cu 5 ani în urmă (11.09.2018)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    csm
    O sa depaseasca si Oradea 1000 de abonamente (avea 830 saptamana trecuta). Problema ramane si la Oradea capacitatea.

    cu 5 ani în urmă (12.09.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!