Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Petar Babic: „Băieții mi-au spus că Oradea are o echipă bună”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
06.02.2014

Noua achiziție a oltenilor de la SCM Craiova, croatul Petar Babic, a bifat până în prezent două meciuri pentru alb-albaștri, cu Farul Constanța în LNBM, respectiv KK Teodo în Liga Balcanică.

Mâine, începând cu ora 19:00, dacă va fi trecut de Milan Nisic pe foaia de joc, Petar Babic s-ar putea întâlni cu primul duel cu adevărat important din Liga Națională, doljenii întâlnind CSM Oradea în fieful acestora. 

„Sper că vom reuși să ne impunem pe terenul celor de la Oradea. Colegii de echipă mi-au spus că adversarii au o echipă bună, așa că, cel mai probabil că va fi un meci interesant și în același timp dificil. Dacă noi vom juca așa cum trebuie și vom da maximum pe teren, cred că șansa de a câștiga duelul se mută de partea noastră. Am făcut doar câteva antrenamente până acum cu echipa, încerc să mă ridic la nivelul așteptărilor, iar eu zic că până acum totul merge bine”, a declarat Babic pentru TotalBaschet

Înaintea întâlnirii de mâine seară, CSM Oradea ocupă poziția a 6-a în clasament, cu 26 de puncte la activ și un bilanț de 11 victorii și 4 înfrângeri, însă cu un meci mai puțin decât SCM Craiova. De cealaltă parte, oltenii sunt la ora actuală pe locul 4 în LNBM, la egalitate de puncte cu adversarii din această etapă, cu un record de 10 meciuri câștigate și 6 pierdute. 

3 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova alexbaschet :

    baschetcraiova
    Va urez multa bafta,baieti!

    cu 10 ani în urmă (06.02.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova alexbaschet :

    baschetcraiova
    Va urez multa bafta,baieti!

    cu 10 ani în urmă (06.02.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova leo sima :

    forza alb-albastrii
    din montreal pentru baietii mei,hai craiova,o victorie mi-ar face weekend-ul fericit!

    cu 10 ani în urmă (07.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!