Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Petkovic: ”Suntem capabili să fim în primele cinci echipe înainte de începerea playoff-ului!”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
18.11.2013

Într-un scurt interviu acordat steauabaschet.ro, Milos Petkovic a vorbit despre prestația sa din partida cu Concordia Chiajna, despre primul său sezon în LNBM și despre șansele echipei sale de a prinde PlayOff-ul.

Extrema de forță de la Steaua CSM EximBank este bucuros că a evoluat bine în meciul contra ilfovenilor și este conștient că trebuie să muncească pentru a prinde cât mai multe minute de joc.

Este un sentiment extraordinar (să fiu printre cei mai buni marcatori ai echipei, n.r.) și sper să fie la fel și pe viitor. Știu că trebuie să muncesc enorm pentru a fi acolo, dar mă voi strădui din greu. În primul rând sunt satisfăcut că pot juca la un asemenea nivel (LNBM, n.r.). În al doilea rând țelul meu este să lupt pentru a putea prinde cât mai multe minute pe teren și, cum spuneam, muncesc foarte mult pentru acest lucru, a declarat Petkovic pentru sursa citată.

Referitor la parcursul Stelei din actualul sezon, sârbul crede că poate termina sezonul regulat chiar în primele cinci echipe.

Din ceea ce am văzut și am jucat până acum, cred că suntem capabili să fim printre primele cinci echipe înainte de începerea playoff-ului.

Milos Petkovic are în acest sezon medii pe meci de 10:33 minute, 4.4 puncte, 1 recuperare și 2.3 efcieință. El a evoluat în 7 dintre cele 8 meciuri ale Stelei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!