Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Petricevic știe cum ar putea ajunge BC Timișoara în playoff

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
20.03.2014

Dragan Petricevic a susținut o conferință de presă înainte de meciul de sâmbătă cu Timba în care a declarat că nu consideră partida ca fiind un derby, având în vedere situația în clasament a celor două echipe. Conform spuselor sale, antrenorul “leilor” nu știe încă dacă va miza pe jucătorii tineri, ținând cont că partida este una în care obiectivul este victoria:

„Nu știu dacă se poate numi derby-ul Timișoarei, atâta timp cât ambele echipe în acest moment sunt departe de unde ar trebui să fie Timișoara baschetbalistică. E un meci interesant, care va atrage mulți timișoreni la sală si acesta este lucrul cel mai important. Nu ştiu dacă ar trebui ca jucătorii care au prins mai puţine minute să joace mai mult. Depinde de meci. Nu aș dori să subestimez adversarul și să spun că urmează un meci în care vor juca copiii. Nu ar fi corect să induc această stare în rândul jucătorilor, la fel cum nu ar fi corect să spun asta vizavi de adversarul nostru de sâmbătă. Totuși, nu e un meci în care nu există un obiectiv, în fiecare meci avem obiectiv şi astfel nu putem vorbi încă de cine va juca.”

Referitor la Timba, Petricevic a declarat că nu îi cunoaște foarte bine pe “urși”, însă nu crede că aceștia vor putea să îi pună probleme

“Nu am urmărit prea mult Timba, deoarece am fost preocupat de jocul nostru, dar e o echipă care nu a avut forţa să câştige vreun meci cu o echipă din primele 11. În orice caz, a dovedit că e mai bună decât ultimele două echipe din clasament.”

Cât privește șansele la playoff ale echipei sale, antrenorul lui BC Timișoara a găsit puterea de a glumi, dezvăluind care este singura variantă de a prinde cea de-a opta poziție a clasamentului:

„Șanse există. Dacă la meciul dintre Rovinari și Steaua ar ieși o bătaie generală, în urma căreia Federația ar suspenda ambele echipe, atunci chiar am avea șanse matematice să ne calificăm în play-off”.

Partida dintre BC Timișoara și Timba este programată pentru sâmbătă, 22 martie, de la ora 18:00.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gabi30us :

    Jalnic
    Intre BC Timisoara si Timba e diferenta de doar doua locuri. Ce parere au oamenii din staff-ul echipei avand in vedere diferenta de buget dintre cele doua echipe. In rest stam bine si la anul o sa fie si mai bine, il avem deja acontat pe Vasoevic care il tine la ora actuala in afara lotului pe Lee (cel mai bun jucator din lotul actual)dar ce sa-i faci el nu a fost adus de dl. Petricevic.N e rusine sa mai venim la sala , doar Mediasul sunt mai jalnici decat noi. Oare oamenii acestui oras chiar merita bataia asta de joc pentru a-si face niste incompetenti ca sa nu zic altceva mendrele la echipa?

    cu 10 ani în urmă (21.03.2014) Raspunde
  • SCM Timișoara sorin :

    greseli
    S-au facut multe greseli in sezonul acesta la BC Timisoara,insa dupa etapa asta inca nu se vor cunoaste exact cele 8 echipe calificate in play-off.Trebuie sa ai si noroc,insa nici eu nu inteleg de ce Vasojevic este preferat in meciurile esentiale lui Lee,sau de ce se forteaza cu Fenn.In mod normal,in etapa asta,Steau pierde la Energia,iar Pitestiul are meci greu cu Craiova.Apoi vom mai vedea.

    cu 10 ani în urmă (22.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!