Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Petru Czmor: ”Mergem la Pitești să încercăm să producem surpriza!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.11.2012

Timba Timișoara, nou promovată în LNBM, evoluează în etapa a 9-a a LNBM pe terenul celor de la BCM U Pitești.

Înaintea partidei, Petru Czmor, căpitanul echipei din Banat, spune că evoluția formației sale este din ce în ce mai bună și crede că poate învinge la Pitești.

Mergem să încercăm să producem surpriza. Piteștiul este o echipă puternică, cu jucători buni, dar ne bazăm pe dorința noastră mare de victorie, dar și pe faptul că ei au jucat marți în EuroChallenge și poate vor fi mai obosiți. Noi creștem de la meci la meci, am învins Rovinariul și am pierdut cu fruntea sus în partidele cu Cluj și Oradea. Este un campionat lung și este loc de multe surprize, ne dorim să facem și noi una vineri, a spus jucătorul conform banatsport.ro.

Meciul dintre BCM U Pitești și Timba Timișoara va avea loc duminică, de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!