Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Petru Czmor, cel mai bun marcator al Timbei în victoria cu Concordia

Marius Petri

Marius Petri
27.02.2014

Petru Czmor a fost una dintre cele mai importante piese din angrenajul celor de la BC Timba în meciul cu Concordia Chiajna. Bănățenii au reușit al treilea succes din acest sezon, scor 90-78, în special datorită unei evoluții de excepție din partea tripletei Czmor - Florveus - Nakic.

“Pidi”, cel mai experimentat baschetbalist din lotul echipei de pe Bega, a reușit cea mai bună prestație din acest sezon. Acesta a petrecut 30 de minute pe parchet, timp în care s-a remarcat în special prin aruncările de 3 puncte. Extrema de 2.02 a avut 3/3 din interiorul semicercului, 5/7 la aruncările de la mare distanță și 1/2 la “libere”, totalizând 22 de puncte. Czmor a mai reușit 5 pase decisive și 3 recuperări, acumulând și 3 mingi pierdute. Astfel, baschetbalistul de 35 de ani a încheiat partida cu 24 de unități la eficiență.

În acest sezon, Petru Czmor are medii de 5.7 puncte, 1.4 recuperări și 3.3 la eficiență în 20 de meciuri în care a jucat, în medie, aproape 18 minute.

*foto: Mihai Toth (facebook.com/BCTimba)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!