Stiri Liga I Masculin

Phoenix Constanța, meci caritabil în prag de Crăciun

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.12.2017

meci caritabil phoenix constanta soldati americani

CS Phoenix Constanța, echipa de baschet a orașului care evoluează în Liga 1, va juca într-un meci demonstrativ cu scop caritabil în compania echipei MK All Stars, echipa bazei aeriene NATO Forces Mihail Kogalniceanu. Partida va avea loc joi, 21 decembrie, de la ora 18:00 la Sala Sporturilor din Constanța.

Evenimentul va avea 2 invitați surpriză: Mister Saxobeat și acrobații Lords of Gravity. De asemenea, spectatorii care vor lua parte la eveniment vor aduce jucării, hăinuțe şi cărți, care vor fi dăruite ulterior copiilor din zonele defavorizate din județul Constanţa.

 “Sunt multe cazuri nefericite în Constanța iar noi, prin acest gen de campanii, căutăm să le aducem atenţiei publicul pentru a putea să le acordăm un ajutor, măcar simbolic, în prag de sărbători. Noi am desfăşurat astfel de acţiuni şi în anii trecuţi şi este impresionant să vezi bucuria unui copil cu o situaţie nefericită, pentru care nu are nicio vină, atunci când primeşte un dar, o hăinuţă sau dulciuri, pe care altcineva le-ar putea considera fără valoare. Baschetul este un sport de echipă, iar acest sentiment de echipă dorim să îl promovăm și în afara terenului. Mulțumesc domnului Inspector General Petrică Miu pentru susținerea și implicarea în acest eveniment și domnilor consilieri locali Teodor Patrichi și Secil Cantaragiu, pentru inițiativă, sponsorilor One Star Security și partenerilor VIVO Constanța, ISJ Constanța, Facultatea de Educație Fizică și Sport Constanța, DJST Constanța și Ekara Clining”

, a spus despre eveniment Cristian Mănăstireanu, preşedinte CS Phoenix Constanţa

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!