Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Phoenix Galați câștigă clar cu Dinamo la București

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
09.12.2017

Dinamo a primit sâmbătă seara vizita formației Phoenix, într-o partidă care a contat pentru cea de-a 8-a etapă a Ligii Naționale. Antrenorul gazdelor, Eugen Ilie, a început cu formula: Stănescu, Casale, Zaharie, Mâinea, Neagoe, iar Florin Nini a replicat cu: Kalve, care și-a făcut debutul la echipa gălățeană, Gugino, Miller, Stan și Rundles.

Așa cum se anticipa, partida a fost controlată de la început până la sfârșit de echipa gălățeană. Kalve s-a integrat rapid în angrenajul lui Phoenix care a avut 30 de puncte avantaj la pauza mare.

Dinamoviștii, cu Zaharie, Casale și Stănescu în prim-plan, au încercat să se apropie dar diferența pe tabela de marcaj a tot crescut. Cea mai mare s-a înregistrat în minutul 26 când Hadzifezovic a marcat pentru 33-75. Bucureștenii au mai avut o tresărire de orgoliu și au început cu un parțial de 5-0 ultimul sfert, dar Phoenix a reușit să treacă de granița de 100 de puncte prima dată în acest campionat, Pavlovic și Melnic închinzând tabela.

Rezultat final: Dinamo București – Phoenix Galați 61-102 (15-30, 13-28, 18-26, 15-18). Principalii marcatori: Zaharie 16 p, Casale 12 p, Stănescu 9 p, de la Dinamo, respectiv Gugino 23 p, Miller 17 p, Rundles 15 p, Hadzifezovic 14 p, de la Phoenix.

Echipa gălățeană a acumulat14 puncte și ocupă primul loc la egalitate cu BCM U FC Argeș Pitești și U BT Cluj Napoca, în timp ce Dinamo se află pe locul 12 cu 8 puncte.

*foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!