Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Phoenix Galați joacă acasă cu SCM U Craiova în ultima etapă din prima fază a sezonului regulat

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.03.2018

Ultima etapă a primei faze din sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin programează la Galați partida din Phoenix și  SCM U Craiova. Jocul este programat sâmbătă, 24 martie, cu începere de la ora 19:00 în Sala Dunărea.

Un duel pentru locul 7. Meciul dintre Phoenix Galați și SCM U Craiova este unul cu miză în clasament. Chiar dacă cele două echipe nu mai au șanse la accederea în Top 6, câștigătoare meciului de sâmbătă va porni în grupa a doua valorică de pe poziția a 7-a. Înaintea duelului direct cele două echipe au același record stagional, 10 victorii și 11 înfrângeri.

Phoenix Galați revine în Sala Dunărea după ce în etapa trecută a jucat la București partida cu U BT Cluj-Napoca, considerată tot pe teren propriu. Echipa lui Florin Nini a pierdut dramatic atunci în fața campioanei cu scorul de 76-73, după un buzzer beater al lui Zeljko Sakic.

De partea cealaltă, SCM U Craiova își continuă periplul din Moldova. Oltenii au jucat la mijlocul săptămânii la Iași cu Politehnica și au reușit să se impună cu scorul de 95-86, la capătul unui meci disputat.

În partida tur de la Craiova, oltenii au reușit să câștige cu scorul de 93-84 grație jocului extraordinar făcut de Goran Martinic, jucător plecat între timp din Bănie. De menționat este faptul că Phoenix Galați a reușit  o singură victorie în fața lui SCM U Craiova din cele 7 disputate, iar aceasta se întâmpla la începutul anului 2017 într-un meci jucat la malurile Dunării.

Partida de sâmbătă de la Galați va fi condusă de o brigadă de arbitri formată din Ciprian Stoica, Laszlo Bukuresti și Bedir Sefer.

foto: Sportul Doljean

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    "ANTRENORII...."
    Citez din articol : oltenii au resuit sa castige gratie jocului exceptional al lui GORAN MARTINIC.
    Mai zilele trecute asa zisul antrenor DAN IOAN ne explica cum au reusit sa "scape"de MARTINIC, un jucator care nu se potriveste deloc pe stilul de joc al echipei.
    INTREBARI:
    - daca nu se potriveste pe stilul de joc de ce ati insistat , dupa inceperea campionatului sa fie adus de la Mures (se presupune ca se conturase un stil de joc si ne inghesuiam sa il luam pe MARTINIC - jucator si cu salariu mare pentru ca ne trebuie).
    - am constatat ca nu este pe stilul nostru, si tortusi ne ajuta sa castigam meciuri (asa cum am aratat mai sus). Pai aducem pe unu despre care habar n-avem ce se intampla cu el, dar il dam afara pe principalul marcator.
    - cine l-a adus si cine il tine pe baiatul asta (DAN IOAN pe nume) la club si pe ce bani (ca obligatii nu cred sa avem fata de cineva sa ii tinem odrasla pe aci). Aici se stie raspunsul (vezi manager TOMA).
    Va multumim ca sifonati banul public.....

    cu 6 ani în urmă (24.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!