Stiri Liga I Masculin

Phoenix U a „deraiat” Rapidul

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
22.02.2015


Duminică la prânz a avul loc în sala Polivalentă Dunărea partida Phoenix U Galaţi – Rapid Bucureşti, din cea de-a doua etapă a grupei semifinale din Liga I la baschet masculine. Echipa gălăţeană nu a stat mult pe gânduri şi a început cu un ecart de 16-0. Cu două absenţe importante, Rapidul a punctat prima dată în min.7 prin Buruiană, care a spart gheaţa cu un coş de 3 puncte.

Gălăţenii au apăsat pedala de acceleraţie doar atât cât a fost nevoie dar chiar şi aşa diferenţa a crescut odată cu trecerea timpului. La intrarea la vestiare, echipa gazdă a intrat cu plus 32. În ciuda faptului, că a fost rulat tot lotul trecut pe foaia oficială, Phoenix U a pornit lansat şi în sferul trei, cu un 17-0 dezarmant.

Giuleştenii au încercat să mai repare câte ceva în ultimul sfert când s-au ţinut aproape de adversari, dar a fost tardiv. Juniorul Vîrnă a marcat coşul care a atins cota 100 puncte marcate, cu 39 de secunde înainte de fluierul final, pentru ca Cioacătă să închidă tabela. Rezultat final: Phoenix U Galaţi – Rapid Bucureşti 103-49 (28-13, 30-13, 22-5, 23-18).

Marcatori:

Phoenix: Cioacătă 24 p, Vîrnă 18 p, Chiriac 11 p, Pîrlog 10 p, Brown 9 p, Bălănică 8 p, Ţelinoiu 8 p, Harrison 6 p, Popa 4 p, Sava 3 p, Bălan 2 p.

Rapid : Ştefănescu 19 p, Bulancea 14 p, Buruiană 6 p, Pavel 3 p, Gheorghe 2 p, Nazîru 2 p, I. Fedorof 2 p, Mihai 1 p.

*Foto: Dragoș Saca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!