Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Phoenix a încheiat campania de transferuri

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
24.07.2015

Campania de transferări s-a terminat la echipa feminină Phoenix U Galați. Ultimul transfer s-a realizat astăzi când a semnat Amanda Frost.

Jucătoarea s-a născut în Riverside, California, are 24 de ani, 174 cm și joacă pe postul de extremă. „Amanda este o jucătoare care se pliază la proiectul nostru, o bună marcatoare, are mână la 3 puncte, nu este altruistă fiind și o bună pasatoare, dar și o apărătoare tare pe picioare. Am primit contractul semnat, am rezolvat și postul de extremă, acum lotul este definitivat”, a precizat managerul echipei gălățene Florin Nini.

Frost a jucat în perioada 2011-2014 pentru Northern Arizona, fiind în Top 10 marcatoare din NCAA -Division I cu o medie de 22,5 puncte în sezonul 2013-2014. Americanca a avut parte și de o experiență exotică după ce în sezonul 2014-2015 a îmbrăcat tricoul formației Sporting Alexandria (Egipt). Din luna ianuarie s-a mutat la Al Ahly Cairo, unde a jucat 12 meciuri și a avut următoarele statistici: 22 puncte, 3,2 recuperãri, 2,3 pase decisive și 4 intercepții.

Phoenix a mai transferat în această vară șase jucătoare: Myneshia Mc Kenzie, Cassie Rochel, Christassia Walter, Hanna Demeter, Anca Șipoș, Mădălina Geleriu. Noul antrenor al echipei gălățene este Eugenio Rodrigues.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!