Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Phoenix debutează în Ligă cu Sirius Târgu Mureș, la Galați

Cătălin RĂDULESCU

Cătălin RĂDULESCU
03.10.2017

Phoenix Galați

După ce sezonul s-a reluat cu partidele din prima fază a Cupei României, miercuri își intră în drepturi și Liga Națională de Baschet Feminin, cu doar 10 echipe la start. Phoenix Galați va primi vizita celor de la UPM Sirius Tg. Mureș.

O partidă ce se anunță interesantă, între două echipe apropiate valoric. Phoenix are un moral bun după ce a eliminat pe CSU Alba Iulia, scor general: 124-116. Gălățencele s-au calificat pentru Final Eight-ul Cupei României și vor să profite la maximum de avantajul terenului propriu. Mureșencele, care în această vară și-au modificat lotul, au cedat clar meciurile cu CSBT Alexandria dar vin la Galați motivate și cu speranțe mari.

Echipa gălățeană conduce cu 2-0 la general.

„Suntem încă la stadiul în care nu putem ști prea multe despre adversarii noștri. Doar două jocuri de cupă nu ajung pentru a avea o imagine clară despre Sirius Tg. Mureș. Au pierdut ambele meciuri cu Alexandria dar nu înseamnă mult deoarece nu știm multe nici despre teleormănence. Oricum, așteptăm un meci foarte strâns cu o echipă care luptă pentru aceleași obiective în campionat. Suntem încă în presezon astfel încât suntem mai îngrijorați de noi decât de adversarii noștri. Bineînțeles că a juca acasă este un avantaj în plus pentru noi deoarece aici lucrăm în fiecare zi și, de-asemenea, datorită fanilor noștri care nu ne-au lăsat singuri niciodată. Campionatul este lung dar vom merge pas cu pas, încercând să ne atingem obiectivele în timpul jocurilor și a lunilor de muncă. Nu avem pretenția să fim în top sau pe aproape, cum am fost în ultimele două sezoane, dar să vedem. Sezonul este ca o carte deschisă și noi vrem să avem un cuvânt de spus…”, a declarat antrenorul echipei gălățene Eugenio Rodrigues.

Partida Phoenix Galați – UPM Sirius Târgu Mureș va avea loc în sala Polivalentă Dunărea de la ora 19.00.

*foto: Sorin Pană

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!