Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Phoenix joacă pe teren propriu cu SCM U Craiova

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
19.03.2017

Echipa gălățeană antrenată de Florin Nini și Bogdan Bălănică primește vizita celor de la SCM U Craiova într-o partidă programată luni, de la ora 19.00, în sala Polivalentă Dunărea din orașul de la Dunăre și care contează pentru grupa 7-10 din Liga Națională de Baschet Masculin.

Miza este mare pentru ambele echipe și de aceea fiecare va face tot posibilul să câștige. În prima fază a campionatului victoriile s-au împărțit: 80-69 pentru SCM U în tur la Craiova și 83-82 pentru Phoenix în retur la Galați. Cele două adversare sunt vecine de clasament: Phoenix se află pe locul VIII cu 27 de puncte și un bilanț: 7 victorii și 13 înfrângeri iar SCM U Craiova se clasează pe IX cu 25 de puncte și un bilanț de 5 victorii și 15 înfrângeri. În ultima etapă, gălățenii au învins pe teren propriu vicecampioana BC Mureș, scor 94-91, în timp ce oltenii s-au impus la Craiova în confruntarea cu Dinamo, scor: 84-64.

Partida de la Galați va fi condusă de arbitri: Mircea Șerban, Marius Epure, Alexandru Anica iar comisar FRB a fost desemnat Constantin Ioan. Meciul va fi transmis pe Digisport.

*Foto: Viorel King

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!