Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Phoenix primește vizita lui Poli Iași în „Derby-ul Moldovei”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
13.10.2017

phoenix galati poli iasi

Echipa condusă de Florin Nini va juca sâmbătă, de la ora 19.00, cu Politehnica Iași, în sala Polivalentă Dunărea, în cea de-a doua etapă a Ligii Naționale masculin.

Conform programului inițial, partida trebuia să se dispute la Iași dar acolo încă nu s-au rezolvat problemele cu suprafața de joc. Derbyul Moldovei se anunță interesant. Phoenix a debutat cu o victorie frumoasă în acest sezon, 87-81 cu BC Mureș Tg. Mureș și vrea să continue pe aceeași linie și să valorifice la maxim avantajul terenului propriu.

 De partea cealaltă, formația ieșeană, nou promovată a pierdut în runda inaugurală, cu 91-74, în deplasarea cu SCM U Craiova. Cele două adversare au susținut în presezon o dublă amicală la Galați în care și-au împărțit victoriile.

Scorul duelurilor directe este 6-2 pentru ieșeni. Ultimele confruntări dintre Phoenix și Poli Iași s-au jucat în 2015 și au fost adjudicate de gălățeni: 107-61 și 93-73.

Partida de la Galați va fi condusă de arbitrii: Alexandru Olaru, Alexandra Stan și Alexandru Ivan iar comisar FRB a fost desemnat Marian Oprea.

*foto: Sportul Ilustrat

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!